fbpx
Zaal Dolleburg

Zaal Dolleburg

Prive evenementen

Zaal Dolleburg is de ideale locatie voor al uw feesten en andere gelegenheden tot 600 personen. Doormiddel van een verstelbare muur is het mogelijk om de zaal eventueel kleiner te maken voor een intiemere sfeer zodat u ook met kleinere groepen perfect bij ons terecht kunt. Met onze kenmerkende bloempotten, sfeerverlichting en kaarsen komt u in een prachtig etablissement terecht volledig van deze tijd. Maak vrijblijvend een afspraak met ons voor een feest op maat!

CONTACT

Sfeerimpressie Zaal Dolleburg

zakelijke evenementen

Zaal Dolleburg is de ideale locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, presentaties en seminars. Zaal Dolleburg is makkelijk bereikbaar vanaf de A7 en wij beschikken over alle nodige faciliteiten (groot toneel, beamer, microfoon, etc.). Door de grote van de zaal is het mogelijk om diverse opstellingen te creëren voor kleine en grote groepen. In een theateropstelling is het bijvoorbeeld mogelijk om ruim 200 mensen te voorzien van een zitplaats. Daarnaast is het mogelijk om de zaal te verkleinen voor kleinere groepen. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid  voor de deur.

CONTACT

events

Meerdere malen per jaar is Zaal Dolleburg de uitgaansgelegenheid voor jongeren in de omgeving! De allermooiste en nieuwste shows & acts komen voorbij in onze legendarische zaal. Bekijk onze agenda via de link hieronder en mis niks!

events

Impressie zaal Dolleburg

Bekijk Zaal Dolleburg

Neem een tour door onze zaal! Via de tool kunt u rustig rondkijken in Zaal Dolleburg. De zaal liever in levenden lijve zien? Neem contact met ons op voor een bezoek!

Contact