fbpx
Jubileum

Een jubileum vieren?

12,5 jaar of 50 jaar getrouwd? 25 jaar in dienst of 10 jaar samen? Het is tijd voor feest!

Het is tijd voor feest! Van een klein tot groot feest, met of zonder diner, bij ons is het allemaal mogelijk. Om alvast een idee te geven wat er mogelijk is bij ons zijn hieronder een aantal arrangementen te vinden. Uiteraard is ieder feest uniek, daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om alle wensen en ideeën te bespreken. Zo zorgen wij samen voor een onvergetelijk feest!

Avondfeest

Wij ontvangen al uw gasten direct met een borrel. Wij serveren onbeperkt bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd. Op alle tafels staan zoute koek en nootjes. Gedurende de avond serveren wij vijf maal een hapje. Wij serveren tweemaal een luxe koud hapje (met o.a. carpaccio en huis gerookte zalm), tweemaal warme bittergarnituur en eenmaal een wisselend hapje. 

Tijdsduur: 4 uur
Prijs: vanaf 29,0 euro p.p.

Maak uw feest verder compleet met de o.a. de volgende toevoegingen

Ontvangst met koffie & gebak, een glas Cava of een glas prosecco. Een stokje saté met kroepoek en een stokbroodje, extra hapje (warm of koud) en/of afsluiten met broodje kroket, frikadel of zakje patat!

dinerarrangement

Lekker eten is bij ons vanzelfsprekend! Onze koks bereiden met verse producten de heerlijkste gerechten. Een mooie en verzorgde presentatie van ons eten maken de beleving helemaal compleet.

 • Ontvangst met koffie/thee met gesorteerd gebak
 • Wij serveren onbeperkt fris, wijn, bier en binnenlands gedistilleerd
 • Assortiment van zoute koek en nootjes staan op tafels
 • 1 maal een luxe koud hapje (met o.a. carpaccio en huisgerookte zalm)
 • 1 maar warme bittergarnituur
 • Diner met keuze uit diverse opties:
  • Warm en koud buffet
  • 3-gangen meerkeuze menu
  • 8-gangen walking diner menu

Tijdsduur: 5 uur
Prijs: vanaf 66,5 p.p.

Ochtend / Middagarrangement

Geniet samen met uw gasten van een heerlijk ochtend en/of middag bij ons! Wij serveren een heerlijke lunch tijdens uw feest. Een voorbeeld hiervoor is als volgt. Wij ontvangen gasten met koffie en gebak. Vervolgens serveren wij een borrel. Wij schenken onbeperkt fris, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd. Volgens serveren wij heerlijke soep (2 keuzes) en schalen met gemixte luxe belegde sandwiches bestaande uit o.a. carpaccio, huisgerookte zalm, oude Beemsterkaas en gerookte kip.

Tijdsduur: 4 uur
Prijs: vanaf 44,0 euro p.p.

Zoals aangegeven is dit een voorbeeld arrangement. Er zijn in overleg talloze mogelijkheden voor een perfect jubileumfeest!

Kom in contact met ons via het contactformulier of bel ons en maak vrijblijvend een afspraak!

Klik hier om naar ons contactformulier te gaan