fbpx
Iets anders

Iets anders?

Combineer een middag of avondfeest met een van de onderstaande spellen om het feest onvergetelijk te maken! In samenwerking met Westfriese uitjes bieden wij diverse leuke activiteiten aan voor grote of kleine groepen, leuk voor jong en oud!

Escape room
spel


Speel het spannende Escape room West-Friesland! Er is een moord gepleegd: de lokale crimineel Harry H. is vermoord aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem omgebracht? De politie tast in het duister. Er was wel een getuige, maar die durft uit angst voor represailles niets te zeggen. Deze getuige heeft de naam van de moordenaar verborgen in een kluis. Aan jullie de opdracht om de naam van de moordenaar te achterhalen. Kraak die kluis!

In teams ga je de strijd aan en zoek je codes, en los je puzzels en uitdagende raadsels op. Verzamel zoveel mogelijk informatie en zet die op een rijtje. Zie jij dan de rode draad in dit spel? De enthousiaste quizmaster voert de spanning nog verder op met geweldige spellen; op weg naar de 'uitgang' komen jullie het grote sleutelspel maar ook andere interactieve uitdagingen tegen. Als een echte Hercule Poirot en Sherlock Homes ga je aan de slag: er wordt niet alleen getest hoe scherp jij bent, maar ook hoe scherp je gehoor is. Net als in een echte escape room moet je je hersenen flink laten kraken om als eerste de kluis te openen! Extra verrassing: een dubbele escape 'ontsnapping'! Welk team kraakt aan het einde van het spel de kluis en vindt de naam van de moordenaar? Wie krijgt dat grote hangslot open? Slechts één sleutel is de juiste en past op het grote slot. De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt om een sleutel uit te kiezen... Een beetje geluk helpt zeker mee. Een geweldig spel waarbij er maar één team de winnaar kan zijn en er met de prijzen vandoor gaat!

contact

Ik hou van
Holland spel


De altijd enthousiaste quizmaster presenteert de 'Ik Hou van Holland' quiz! Denk je alles te weten over ons kleine kikkerlandje? Dit wordt op de proef gesteld in onder andere de algemene kennisronde. Hoeveel Waddeneilanden kun je opnoemen? En weet jij de bijnaam van onze koning die nog uit zijn 'kroegtijgertijd' komt? Daarnaast komen er interactieve spelronden waar iedereen alles uit de kast moet trekken om zoveel mogelijk punten te verdienen. De 'Ik hou van Holland' quiz is een spel vol Hollands entertainment voor jong en oud!

contact

The Big
Tasty Quiz


Deze quiz is een smakelijke uitdaging voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt! De 'Big Tasty Quiz' is een interactieve quiz waarbij de teams met elkaar een 'Big 'n Tasty' strijd aangaan! Verschillende ronden passeren de revue. De quizmaster stelt vragen over allerlei culinaire zaken, en gaat je kennis grondig testen. Blijkt straks dat jij stiekem een echte keukenprins(es) bent? Of ben je meer een kroegganger en weet jij meer over drankjes en andere aanverwante culinaire zaken?

De vragenronden worden afgewisseld met leuke uitdagende opdrachten. Wat denk je van spannende hoorspelen zoals 'Raad de TV kok', of grappige muziekvragen? Of misschien ben je beter in het raden van welke ingrediënten in een bepaald gerecht worden verwerkt? De hilarische ronde 'Raad het gereedschap', zorgt ervoor dat nu echt duidelijk wordt wie zelf liever achter de potten en pannen staat en wie er liever de voorkeur aan geeft om het koken over te laten aan iemand anders. Uiteraard komen er ook verschillende proeverijen langs, waaronder lekkere een likeurproeverij. Kun jij de specerijen en vruchten herkennen in de speciale VOC-likeuren? Kortom: er staat je een zeer smakelijke en gezellige middag of avond te wachten. Uiteraard krijgen de winnaars een leuke prijs!

contact

Pubquiz


Een quiz is een geweldige activiteit voor een gezellige vriendendag, familiefeest of bedrijfsuitje. Muziekfragmenten, het ja/nee spel, raad de reclametune, het meezingspel en vragen waarbij je het antwoord meteen weet of wellicht even diep over moet nadenken... Leuke vragen, gekke vragen en doordenkvragen, alles komt aan bod. Kortom: de enthousiaste quizmaster legt jullie het vuur flink aan de schenen! Talloze vragen en opdrachten passeren de revue tijdens deze supergezellige middag of avond. Deelnemen aan een quiz betekent dat iedereen fanatiek meedoet, en de teams strijden om de eeuwige roem. Welk team wint er een leuke prijs?

contact

Bingo met
met een Beat


De meeste muzikale bingo ooit! Hoe werkt dit spel? Op de Bingo met een Beat-kaarten staan titels van liedjes. De altijd enthousiaste spelleider roept nu eens niet op overbekende wijze de cijfers, een ietwat saaie insteek van dit spel. De quizmaster trakteert gasten op muziekfragmenten. Deze duren lang genoeg om ze te herkennen, maar kort genoeg om je toch even flink aan het denken te zetten. En dat maakt deze bingo een ware uitdaging! Heb je het liedje herkend en staat het op je kaart, dan kruis je het aan. Meezingen mag! Wie zijn of haar kaart het eerste vol heeft, roept… het gouden oude ‘Bingo’! Herken jij en het gezelschap alle nummers uit de bruisende jaren zeventig, roerige tachtiger jaren, swingende nineties en de nummers die je van vroeger kent of juist nu in de top 40 staan? Uiteraard zijn er leuke prijzen voor de winnaar van elke ronde.

contact

De jongens tegen
de meiden quiz


Na het TV succes van ” De Jongens tegen de Meisjes Quiz ” op RTL 4 kunnen jullie nu ook zelf het spel “De jongens tegen de Meisjes” als bedrijfsuitje of familie-uitje spelen. In teams gaan jullie in verschillende rondes vragen beantwoorden en uitdagende spellen spelen. En dit allemaal onder de begeleiding van de ervaren spelleider. Wie met zijn team de meeste punten binnen haalt, wint deze quiz! Wie zullen er slimmer spelen? De mannen of de vrouwen? En wie kan zich het beste in het tegenovergestelde geslacht verdiepen? Het zal snel duidelijk worden dat er toch echt een verschil is tussen Mars en Venus. Dit is echt de ultieme strijd der sekse!

contact

De bovenstaande arrangementen kunnen worden gecombineerd met een avondfeest of dinerarrangement. Prijzen activiteiten zijn afhankelijk van de groepsgrootte.