fbpx
High wine & High beer instructies

High wine & beer instructie

Geniet thuis van een heerlijke High beer & High wine van Eetcafe 70!

High Wine & high beer instructie pagina

Op deze pagina nemen wij stap voor stap de gerechten met jullie door!

Introductie

Leuk dat je een high wine of high beer hebt besteld!

Gang 1

Bubbels of blond biertje

De 1ste gang is een Starter 70. Zet de oven op 180 graden. Bak het brood 8 tot 10 minuten af in de oven. Leg alles op een mooie plank en serveer hem! Eet smakelijk!

Gang 2 Entrecote

drink hierbij de witte wijn of het dubbel biertje

  1. Garneer de entrecote speels op het bord.
  2. Serveer daar de gepofte knoflookmayonaise bij.
  3. Spuit voorzichtig met het pipet de vinaigrette over de sla, meng het
    en garneer over de entrecote
  4. Garneer de pijnboompitten & croutons.
  5. Schenk voor het uitserveren de bijpassende wijn/bier in.

Gang 2 tonijn Tartaar

drink hierbij de witte wijn of het dubbel biertje

  1. Snij het zakje van de tonijn tartaar voorzichtig open en plaats het in een kommetje
  2. Maak de tartaar met het bakje soja
  3. Zet het garneerring op het bord, schep de tonijn erin en druk heb lichtjes aan met een lepel. Schuif vervolgens voorzichtig de plastic garneerring eraf.
  4. Dresseer de wasabicrème rondom de tonijn
  5. Spuit voorzichtig met het pipet de vinaigrette over de sla, meng het licht en garneer op of naast de tonijn.
  6. Garneer wakamé en de pijnboompitten erbij
  7. Schenk voor het uitserveren de bijpassende wijn/bier in

Gang 2 Eendenborst

drink hierbij de witte wijn of het dubbel biertje

  1. Garneer de eendenborstfilet dakpansgewijs op het bord
  2. Spuit het pipetje met de rode portstroop over de eend heen
  3. Spuit voorzichtig met het pipet de vinaigrette over de sla, meng het
    en garneer over de eend
  4. Garneer de pijnboompitten & croutons
  5. Schenk voor het uitserveren de bijpassende wijn/bier in

Gang 3 Gamba's

drink hierbij de rode wijn of het tripel biertje

  1. Zorg voor een pan met water dat tegen de kook aan is
  2. Leg voor circa 10 minuten de zak met gamba’s in het water en wacht
  3. Schenk de bijpassende wijn/bier in en serveer uit
  4. Haal de zak met gamba’s uit het water. Snij de zak voorzichtig met een mes aan
    de bovenkant open. Leeg de zak op het bord
  5. Garneer met de gesneden bosui het gerecht af.

Gang 3 Kipfilet

drink hierbij de rode wijn of het tripel biertje

  1. Zorg voor een pan met water die tegen de kook aan is
  2. Leg voor circa 10 minuten de zakken met kip & de aardappelen in het water en wacht
  3. Schenk de bijpassende wijn/bier in en serveer uit
  4. Snijd voorzichtig de zakken open om te beginnen met de aardappelen. Garneer deze op het bord
  5. Snijd de zak met de kip open en houdt deze recht op. Haal de kip uit de zak en garneer deze boven op de aardappelen
  6. Serveer daar de saus overheen

Gang 3 rendang

drink hierbij de rode wijn of het tripel biertje

  1. Zorg voor een pan met water die tegen de kook aan is.
  2. Leg voor circa 10 minuten de zakken met rendang, rijst en boontjes het water en wacht.
  3. Schenk de bijpassende wijn/bier in en serveer uit.
  4. Snijd voorzichtig de zakken open om te beginnen met de rijst, vervolgens de rengdang en uiteindelijk de boontjes. Garneer deze op het bord.