fbpx
Events

Events

SLAM ON TOUR!

ZATERDAG 9 maart

Het is altijd feest, als SLAM is geweest! Daarom gaan we zaterdag 9 maart weer los met het allertofste radiostation van Nederland! DJ’s Tom vd Weerd, Martijn La Grouw en MC Roga gaan er voor zorgen dat dit weer een onvergetelijk feestje gaat worden in Zaal Dolleburg! 

*******

Datum: Zaterdag 9 maart
Zaal open: 22.00 uur
Leeftijd: 16+ ID verplicht (kopie/foto op telefoon is geen geldig ID!)
Entree: 10 euro

 

 

SEXY FLIRT PART 3!

ZATERDAG 23 maart

Sexy Flirt is weer terug in Zaal Dolleburg!

Vorige edities hadden we samen met jullie al te gekke uitverkochte avonden, dat doen we nu gewoon weer!

Wij hebben weer van alles voor jullie in petto! Free Goodies, T-shirts, danseressen en meer! Natuurlijk zijn er naast de mooie dames uit de regio ook twee van onze eigen prachtige dames bij die je voorzien van de juiste bandjes (geel/groen/rood) bij de entree!

Onder andere Sweet Le Freak, Make & Take, Dirtybeatsz en Kessa trakteren je op de nieuwste, lekkerste en meest gekke tracks! Trek comfortabele sneakers aan want stilstaan is wederom geen optie.

 

 

KERMIS BEDRIJFSBORREL 2019

VRIJDAG 12 APRIL

Begin kermis De Goorn weer goed met je collega’s tijdens de Kermis Bedrijfsborrel bij ons! Dit jaar hebben wij een optreden geregeld van niemand minder dan DRIES ROELVINK! Met een uitverkochte Paradiso en een clubtour langs de grootste zalen in het land is deze artiest zijn gele zwembroek periode ver voorbij. Dries is een op-en-top showman en gaat tijdens de borrel een fantastisch optreden geven. Naast Dries Roelvink wordt de avond muzikaal verzorgd door DJ Cees Weel. Met ruim 10 jaar ervaring als allround DJ is het zeker dat hij iedereen aan het dansen krijgt deze avond.

 

 

KERMIS DE GOORN 2019

zATERDAG 13, ZONDAG 14 & MAANDAG 15 APRIL

De kermis der kermissen! Binnenkort alle informatie over dit spektakel!

 

 

 

PAASPOP 2019

ZONDAG 21 APRIL

 

 

 

 

 

 

 

 

Events Impressie

Huisregels

 

Om onze evenementen in goede banen te lijden, vragen wij u om zich aan de huisregels te houden. Lees meer over onze huisregels via onderstaande link

Lees meer