fbpx
Events

Events

Openingsparty Feestseizoen 2018-2019: 538 DJ'S ON TOUR

Zaterdag 15 September

Het nieuwe feestseizoen in Zaal Dolleburg gaat weer bijna van start! Uiteraard gaan we weer knallen met RADIO 538 On Tour! Zorg ervoor dat jij de opening van het nieuwe seizoen vol toffe feesten bij ons niet mist! De heerlijkste muziek, tofste DJ’s en mooiste LED show zorgen voor een ideale avond zaterdag 15 september!

Zaal open: 22.00 uur
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)
Entree: 10,- euro

Bekijk het evenement op Facebook:

Club 70 presents: STUK

Zaterdag 6 oktober

Zaterdag 6 oktober gaat het los in Zaal Dolleburg!
De heren van STUK TV komen langs om een keihard feestje te bouwen tijdens een heerlijk club avondje! Op YouTube hebben de boys 1,8 miljoen abonnees en ook als DJ groep gaan de mannen lekker met o.a. optredens op Solar, Paaspop, SLAM Koningsdag en Outdoor Stereo!
Daarnaast is Mr. Cube ROB LEE uiteraard ook van de partij! Met zijn indoor en outdoor festival is hij natuurlijk wereldwijd bekend hier in de omgeving en weet hij altijd een feestje te bouwen!
Lokale held DJ MAX BRUNOTT mag uiteraard ook niet ontbreken tijdens dit feestje! Tijdens Sexy Flirt maakte hij zijn Dolleburg-debuut en dat smaakte naar meer!
Daarnaast komt ook DJ TIJN VERKERK langs om een feestje te bouwen! Deze jongeman heeft al op aardig wat feestjes gedraaid en ook nu komt hij ook in Zaal Dolleburg zijn kunsten vertonen!

Bekijk het evenement op Facebook:

Høken met The Heinoos

Zaterdag 20 oktober

Een droom die uitkomt voor Jaap van der Oord! ‘NORMAAL’ terug in Zaal Dolleburg na 25 jaar! De oorspronkelijk band hield het in 2015 voor gezien, maar de Normaal-nalatenschap is overgenomen door THE HEINOOS die zorgen voor een fantastisch avondje ‘Oalderwets Høken!’

Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten & zalen in 2018. The Heinoos zijn klaar om Normaal te doen!

Wat kun je verwachten:

Een fantastische set met Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Bekijk het evenement op Facebook:

VANGRAIL in Zaal Dolleburg

Zaterdag 3 november

Zet de datum maar alvast in je agenda!

Evenement Zaal Dolleburg

Zaterdag 17 november

Zet de datum maar alvast in je agenda!

Evenement Zaal Dolleburg

Zaterdag 1 december

Zet de datum maar alvast in je agenda!

Blue Star

Zaterdag 8 december

Op zaterdag 8 december a.s. zal de legendarische formatie Blue Star een optreden verzorgen in Zaal Dolleburg!

Clemens Wenners, Evert Sijm, Hans Vos, Aldo Cuccagna, Clemens Wenners jr. en Jeroen Woelders vormen tezamen misschien wel de coverband met het hoogst aantal ‘dienstjaren’. De band werd opgericht in 1960 en gaat ook in de 21e eeuw onverminderd door. Kortom echte rasartiesten waarvan u het optreden niet mag missen.

Bekijk het evenement op Facebook:

The Ultimate Christmas Party

Zaterdag 25 december

Zet de datum maar alvast in je agenda!

Events Impressie

Huisregels

 

Om onze evenementen in goede banen te lijden, vragen wij u om zich aan de huisregels te houden. Lees meer over onze huisregels via onderstaande link

Lees meer