fbpx
Events

Events

 

HORECA ESTAFETTE 2019

13 januari

Het feest der feesten op de zondag!
De Horeca Estafette 2019!

Zondag 13 januari barst het feest weer los in Villa Groet, De Rode Leeuw, Café Duijn, D’Ontmoeting en dit jaar het eindfeest in Eetcafe 70/ Zaal Dolleburg!

DJ BERT gaat er tijdens het eindfeest voor zorgen dat dit weer een feest is voor in de boeken! Uiteraard zit deze dag alweer helemaal volgeboekt! Ons restaurant is daarom ook gesloten deze dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WINTERLOOP KOGGENLAND

26 januari

26 januari organiseren wij weer een leuke wandeling door Koggenland! Dit keer is het tijd voor de wintereditie. Geniet van een mooie wandeling door het hopelijk winterse landschap en geniet halverwege van een kop snert en een heerlijk kruidenbittertje om op te warmen.

Bij terugkomst staat er een heerlijk stamppot buffet klaar en zal de DJ weer zorgen voor een gezellige avond in Zaal Dolleburg!

Meer info volgt snel!

 

 

 

 

 

MOOI WARK

2 FEBRUARI

Mooi Wark komt weer terug naar Zaal Dolleburg zaterdag 2 februari!

Boeren Rock’n’Roll met hits zoals ‘Blote kont’, ‘Idoot’ en nog vele andere komen uiteraard weer voorbij deze avond! Vorig jaar was het 1 groot feest, dat gaan we dit jaar weer doen! Wees daarbij!

******

Zaal open: 22.00 uur
Leeftijd: 16+ (ID Verplicht, legitimatie op telefoon/kopie is geen geldig ID).
Entree: 10,- euro

 

 

 

DINNERSHOW 70

ZATERDAG 9 februari

Zaterdag 9 februari organiseren wij weer een spectaculaire nieuwe Dinnershow!

All-inclusive genieten van een heerlijk 3-gangen meerkeuzemenu, onbeperkt bier, fris en wijn en de heerlijkste lounge/club muziek van DJ GI-J, ondersteund door saxofonist Melle Kuin en de prachtige vocals van zangeres Sandra! Een volledig nieuwe samenstelling die voor een onvergetelijke avond gaat zorgen zaterdag 9 februari. Kortom een heerlijk avondje uit voor met vrienden, familie en/of collega’s!

Aanvang is om 18.30 uur en de show eindigt om 23.30 uur. Prijs per persoon is 55 euro

Reserveer snel telefonisch via 0229-544000 voordat het vol is!

Events Impressie

Huisregels

 

Om onze evenementen in goede banen te lijden, vragen wij u om zich aan de huisregels te houden. Lees meer over onze huisregels via onderstaande link

Lees meer