fbpx
Eetcafe 70

Welkom bij Eetcafe 70

Welkom bij Eetcafe 70 in de Goorn. Barry en zijn team heten u van harte welkom!

Over Eetcafe 70

Eetcafe 70 is al ruim 15 jaar te vinden in het hart van Koggenland. De ongedwongen sfeer, ons enthousiaste team en de heerlijkste gerechten zijn de ideale ingrediënten voor een perfect avondje uit. Kom langs om te dineren of om te borrelen. Ook met grotere groepen kunt u perfect bij ons terecht!

ONtdek het menu

Geniet al van een 3-gangen menu voor 32,5 per persoon. Onze menukaart bestaat uit een ruime selectie voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast hebben wij wekelijks wisselende gerechten buiten de kaart om! Wij werken met verse, seizoensgebonden producten van de beste kwaliteit.

Bekijk onze menukaart

Grote groepen

Komt u met een groep groter dan 10 personen? Dan bieden wij u een speciaal samengesteld meerkeuze menu aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Alles is mogelijk voor ieder gewenst budget.

 

dinerbox 70 voor thuis

Ook nu wij weer open zijn gaan wij door met onze succesvolle dinerbox voor 2 personen voor thuis! Een box vol met heerlijke warme en koude gerechtjes van Eetcafe 70 voor thuis om van te genieten. Minimaal 1 dag van te voren bestellen via de telefoon.

Klik hier voor meer info over onze Dinerbox 70 voor thuis