fbpx
December feestmaand

December feestmaand

Tijdens de feestdagen genieten van Eetcafe 70!

December feestmaand

December feestmaand komt eraan! Sinterklaasweekend, kerstmis en oud & nieuw staan alweer voor de deur. Omdat eten bij ons in het restaurant dit jaar niet meer gaat gebeuren, kun je Eetcafe 70 naar je thuis brengen!

Wat kun je bestellen?

Speciaal voor de feestdagen hebben wij heerlijke gourmetgerechten, Eetcafe 70 klassiekers voor thuis om af te maken tijdens de feestdagen, borrelplanken, Hors-d'oeurve, salades, sauzen en heerlijke flessen wijn! Druk op het bestelformulier onderaan de pagina om het formulier goed te kunnen bekijken!

Wanneer kun je bestellen?

Oud & Nieuw (31 december & 1 januari)  Bestelling doorgeven t/m woensdag 30 december Afhalen op 31 december

Bestellen van de Oud & Nieuw bestellingen is verlengd tot woensdag 30 december!

Hoe kun je bestellen?

Bestellen gaat heel gemakkelijk. Je kunt onderaan de pagina ons bestelformulier bekijken, downloaden en printen. Vervolgens vul je de nodige gegevens in en kruis je alles aan wat je wilt bestellen. Maak een foto van de bestelling en app deze door naar 0682487049. Vervolgens gaan wij met de bestelling aan de slag en ontvang je een tikkie van ons en spreken we samen de afhaaltijd af!

DOWNLOAD HIER HET BESTELFORMULIER

PRINT HET BESTAND UIT, VUL HEM IN, EN APP EEN FOTO VAN HET INGEVULDE FORMULIER NAAR
06-8248704

Problemen met het downloaden van het formulier of wil hij niet openen? Stuur een mailtje naar ruben@eetcafe70.nl en wij sturen het formulier naar u toe!