fbpx
Bruiloft

Bruiloft

Vier de mooiste dag van jullie leven bij ons in De Goorn! De volledige dag, receptie, diner of avondfeest. Voor ieder deel van de dag kunnen jullie perfect bij ons terecht

Vier de mooiste dag van jullie leven bij ons in De Goorn! De volledige dag, receptie, diner of avondfeest. Voor ieder deel van de dag kunnen jullie perfect bij ons terecht. Iedere bruiloft is uniek! Om de perfecte dag te creëren nodigen wij jullie dan ook graag uit om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek om zo alles tot in de puntjes door te nemen met elkaar. Hier onder zijn enkele mogelijkheden uitgelicht om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is bij ons.

AVONDFEEST

Wij ontvangen al uw gasten direct met een borrel. Wij serveren onbeperkt bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd. Op alle tafels staan zoute koek en nootjes. Gedurende de avond serveren wij vijf maal een hapje. Wij serveren tweemaal een luxe koud hapje (met o.a. carpaccio en huis gerookte zalm), tweemaal warme bittergarnituur en eenmaal een wisselend hapje.

Tijdsduur: 4 uur
Prijs: vanaf 29,0 euro p.p.

Maak uw feest verder compleet met de o.a. de volgende toevoegingen

Ontvangst met koffie & gebak, een glas Cava of een glas prosecco. Een stokje saté met kroepoek en een stokbroodje, extra hapje (warm of koud) en/of afsluiten met broodje kroket, frikadel of zakje patat!

Receptie

Wij ontvangen al uw gasten direct met een borrel. Wij serveren onbeperkt bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd. Op alle tafels staan zoute koek en nootjes. Wij serveren tweemaal een hapje. 1 maal een luxe koud hapje (met o.a. carpaccio en huisgerookte zalm)  en 1 maal warme bittergarnituur.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: vanaf 13,0 euro p.p.

Diner

Lekker eten is bij ons vanzelfsprekend. Onze koks bereiden met verse producten de heerlijkste gerechten. Een mooie en verzorgde presentatie van ons eten maken de beleving helemaal compleet. Alleen een hoofdgerecht of meerdere gangen, alles is mogelijk.

Dinervormen die wij kunnen serveren zijn. 1, 2 of 3-gangen menu, warm en/of koud buffet, walking diner 8-gangen menu, lunch en catering.

voltrekking

Op zoek naar een unieke locatie waar de voltrekking kan plaatsvinden? Wij hebben in onze zaal al diverse bruidsparen het ja-woord zien geven! Maak vrijblijvend een afspraak met ons om te kijken wat er mogelijk is!

Volledige bruiloft

Voltrekking, receptie, diner, avondfeest. Alle elementen van een bruiloft zijn mogelijk om bij ons te laten plaatsvinden. Door het gebruik van warme, natuurlijke kleuren heeft onze locatie een eigentijdse en sfeervolle uitstraling.
Alles wordt geregeld van A tot Z. Graag stellen wij aan de hand van jullie wensen en budget jullie huwelijksfeest samen om er een onvergetelijke mooiste dag van te maken!

Kom in contact met ons via het contactformulier of bel ons en maak vrijblijvend een afspraak!

KLIK HIER OM NAAR ONS CONTACTFORMULIER TE GAAN