fbpx
Borrelbox

Westfriese Borrelbox

De West-Friese Borrelbox!

Sinterklaas koffer bingo!

Na het succes van de vorige ‘Locktober Bingobox’, organiseren wij weer een fantastische avond met goed gevulde borrelbox. Deze editie verzorgen wij een unieke ‘Sinterklaasbox’. De ‘Sinterklaasbox’ bestaat weer uit diverse toepasselijke lekkere items - de inhoud van de box deze week bekend gemaakt. Wij gaan daarnaast weer onze eigen unieke bingo verzorgen in combinatie met de welbekende koffers - of in dit geval pakjes!

Pakjesavond

Na het succes van de afgelopen online bingo’s gaan wij de bingoballen weer laten rollen, maar dan overgoten met ons unieke sausje. Bij aanschaf van de box zit weer een bingokaart met unieke nummers. Is jouw kaart vol? Dan heb je bingo! Het unieke aspect is dat wij niet jouw prijs bepalen, die bepaal je zelf. Via een live-verbinding kom je bij ons in de studio en kun je één van de 30 (!) pakjes zelf uitzoeken. Wij spelen in drie rondes, waarbij in iedere ronde 10 pakjes worden weggegeven aan diegene met de juiste bingocombinatie. Dit zijn weer fantastische en zeer grote prijzen.

Verder kun je deze editie meespelen met de het GOUDEN PAKJE! Het gouden pakje wordt verloot onder de deelnemers die zich hiervoor hebben ingeschreven. De prijs is niets minder dan een feestcheque t.w.v. €1.000,00 te besteden bij één van de deelnemende cafés (wensen en datum in overleg)! Deze prijs wordt de betreffende avond bij je gebracht, hoe mooi is dat?! Meespelen met de Gouden Koffer kan al vanaf €5,00.

Uiteraard zijn er meerdere bingokaarten aan te schaffen (extra bingoboekje €7,50). Zie hiervoor de opties in het bestelmenu via de onderstaande link.

Geen interesse in de ‘Sinterklaasbox’ maar wel graag meespelen? Dat kan ook. Deelname in combinatie met één bingoboekje kost €15,00.

Kortom, wij gaan weer zorgen voor een onvergetelijke, gezellige én veilige avond bij jou thuis op zaterdag 21 november 2020, aanvang 19:30. Uiteraard weer met de muzikale omlijsting van DJ, zanger en huispresentator Harold Boldewijn.

SINTERKLAAS KINDERBINGO & PIETENSHOW!

Zaterdag 21 november organiseren wij een fantastische interactieve middag voor de kinderen in Sinterklaassferen! Lekker thuis in de huiskamer meespelen voor diverse mooie prijzen en meedoen met de wervelende Pietenshow. De show zal omstreeks 15:00 starten en duren tot circa 17:00
Helaas gaan dit jaar de intochten, Sinterklaasfeesten en diverse Pietenshows niet door. Daarom organiseren wij voor de jongsten onder ons een fantastische Sinterklaasmiddag, in de huiskamer bij jou thuis!

Bij aanschaf van de Sinterklaas Kinderbox zit een bingokaart. In totaal spelen wij twee rondes van tien prijzen per ronde, in totaal zijn er twintig fantastische prijzen te winnen. Uiteraard is het de bedoeling dat de ouders deze middag een handje helpen. Heb je bingo? Dan kom jij misschien bij onze Sint en Pietjes live in de uitzending!

De Sint heeft aan iedereen gedacht. Achterop de bingokaart staat een kleurplaat. Deze kleurplaat kan worden ingekleurd en na de show worden ingeleverd bij de locatie waar het pakket is opgehaald (datum volgt nog). Bij het inleveren van de kleurplaat kan iedereen zijn of haar schoentje zetten. De Sint en zijn Pietjes zullen zorgen dat ieder kind een leuke attentie zal krijgen!

Verder kan er worden meegespeeld met het gouden pakje. Bij aanschaf van het gouden pakje speel je mee voor de hoofdprijs van de middag, en wellicht wordt deze prijs door Sinterklaas bij jou thuis bezorgd deze middag!

De Kinderbox is via de onderstaande link te bestellen (bestellen van vanaf vrijdag 6 november). De Kinderbox kost €16,50, dat is inclusief bingokaart, kleurplaat (en schoentje zetten) en wat lekkers. Meespelen voor het gouden pakje kost €3,50. Afhalen van de Kinderbox kan bij de bekende adressen en is aan te geven tijdens het online bestellen van de Kinderbox!